Epilog

Die Kraft steckt in der Qualität.

Timpul vorbelor a trecut. Acum a sosit vremea faptelor. A sosit timpul cand oamenii vor trebui sa faca ceva: fie sa iasa in strada si sa-i omoare pe cei responsabili de halul in care am ajuns, fie vom ajunge sa ne omoram intre noi. Vom alege sa ne omoram intre noi. Asa am facut de-a lungul istoriei si asa o vom face si de data asta. Nu va exista pic de iubire care sa ne opreasca de la crima. O vom face pentru a trai cu o secunda mai mult. O vom face pentru a ne simti superiori pentru un moment in plus. O vom face pentru a ne fi acordata o farama de atentie in plus.

Oamenii au devenit neoameni.

Exista un motiv pentru care am pus accent toata viata mea pe calitate. Adica pe a face un lucru bine, eficient, la timp, intr-un mod elegant si care rezolva o problema pentru un timp cat mai indelungat. Citatul acestui articol rezuma acest lucru: puterea sta in calitate. E spus de un german, de Nietzsche. Cand faci lucruri de calitate evoluezi. Mergi inainte. Construiesti ceva durabil. Ceva care sa dainuie cat mai mult intr-o lume efemera. Dar in acelasi timp dai nastere unui cadru in care sa se nasca si sa creasca generatiile viitoare. Pentru ca aceasta lume nu e numai despre tine, tu, cel sau cea care citesti aceste randuri. Aceasta lume este despre noi, despre sirul de oameni care alcatuim civilizatia umana.

Tu ce ii lasi mostenire copilului tau? Iti place haosul de acum?

Paharul meu s-a umplut si s-a varsat. Nu mai pot admira decat natura si norii de pe cer. Nu mai am nimic sa iti spun. Nu mai vreau sa mai educ pe nimeni, sa schimb pe nimeni si sa influentez pe nimeni cu acest blog. A fost si este inutil. Va trebui sa mergi de acum singur pe drumul vietii tale.

Poza articolului e din România. E poza unei tari frumoase.

One thought on “Epilog

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s