Workshop Burnout Cluj

“The world is changed by your example, not by your opinion”.
Paulo Coelho

Urmand citatul de mai sus – lumea schimbandu-se prin exemplul nostru personal si nu prin opinia noastra – nu m-am limitat doar la a scrie pe blog, ci am sustinut azi, pentru a doua oara, workshop-ul dedicat Burnout-ului, de data asta la Cluj-Napoca. A fost un seminar in cadru privat, pentru angajatii de la Office Depot, o firma mai putin cunoscuta in Romania, dar foarte cunoscuta in strainatate. Mediu corporatist, participanti interesati de ceea ce aveam sa le spun, o experienta placuta pentru mine.

Din punct de vedere personal, ziua de azi este o zi singulara in viata mea, o zi in care am avut ocazia sa practic simultan cele trei profesii pentru care m-am zbatut atatia ani: medic psihiatru, psihoterapeut si trainer. Nu am putut sa le reunesc niciodata pana acum in decursul a 24 de ore, si sper sa mai am aceasta ocazie in viitor, desi posibil ca pe alte meleaguri sau in alte circumstante.

Multumesc pe aceasta cale celor doua persoane care au facut posibila aceasta placuta experienta, care vine ca un bonus in contextul meu existential actual: Diana Moraru – prietena buna de multi ani, care a intermediat contactul meu cu Office Depot, si Delia Sfechis – trainerul cu care am avut placerea organizarii acestui eveniment. Si, evident, multumesc celor care au participat la seminar, care au facut dovada unei inteligente vii (evidenta in intrebarile ce mi-au fost adresate) si unei flexibilitati crescute (luand in considerare faptul ca au fost pusi in situatii emotionale inedite, tipice formarilor de psihoterapie si mai putin unor training-uri standard).

A fost o zi minunata pentru care raman recunoscator.

Pagina de prezentare a workshop-ului:
https://cezarspace.wordpress.com/workshop

Advertisements

2 thoughts on “Workshop Burnout Cluj

    1. Ba da. Surmenaj sau epuizare. Dar se foloseste termenul englezesc de burnout mai mult. Chiar si francezii, conservatori si nationalisti cum sunt, ii spun tot burnout, desi au echivalentul de surmenage.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s